fbpx

Stage op Nieuw-Zeeland

Kies voor een stage in Nieuw-Zeeland

Ben je geïnteresseerd in een stage in Nieuw-Zeeland? Dan zie je waarschijnlijk al voor je hoe je gaat skydiven, wandelen door adembenemende landschappen, een gletsjer bezoekt of het land verkent met een camper. Het land staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een heli-hike naar de gletsjers (wees er snel bij!), een bezoek aan de beroemde Hobbiton-filmset, of het verkennen van het vulkanische landschap van de Tongariro Alpine Crossing.

Stagemogelijkheden in Nieuw-Zeeland

Dankzij ons uitgebreide netwerk in Nieuw-Zeeland betekent dit voor jou: heel veel stagemogelijkheden! Of je nu op zoek bent naar een MBO-stage of een duo-stage wilt doen met een klasgenoot, bij ons ben je aan het juiste adres. Met onze op maat gemaakte stages zijn alle studierichtingen mogelijk. Van Toerisme, Hospitality en Marketing & Communicatie tot Technische Bedrijfskunde, Luchtvaart, Biologie, Pedagogiek of Logistiek - er is voor ieder wat wils. Twijfel je over de mogelijkheden binnen jouw studierichting? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om je te helpen jouw stagedroom in het buitenland waar te maken.

 

Een stage in Nieuw-Zeeland varieert van minimaal 12 weken tot maximaal 52 weken. En als je echt het avontuur wilt aangaan, bieden we ook de mogelijkheid van een combi-stage, waarbij je bijvoorbeeld een heel jaar kunt stagelopen in zowel Nieuw-Zeeland als Australië. Vertel ons wanneer je wilt beginnen, wij regelen de rest!

Highlights Nieuw-Zeeland

  • Avontuur en ruige activiteiten
  • Prachtige natuur
  • MBO & duo stages mogelijk
  • Alle studierichtingen
  • Vergelijkbare arbeidsmarkt
  • Ideaal om te combineren met reizen

Waarom stage lopen in Nieuw-Zeeland met Information Planet?

Waarom Nieuw-Zeeland

Ga op avontuur!

  • Duik in de 'no-worries' levensstijl.
  • Ontdek de aardige Kiwi's.
  • Til je Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau.
  • Mogelijkheid voor een duo & mbo stage.
  • Van 12 tot 52 weken stage lopen.
  • Combineer je stage met een rondreis.
  • Stagemogelijkheden in alle richtingen.

Laten we samen jouw droomstage regelen!

In Nieuw-Zeeland, ook wel bekend als het land van de Kiwi's, staan de mensen bekend om hun ongelooflijke vriendelijkheid en sociale karakter. Zoals in het buurland Australië, hanteren ze hier een 'no worries' mentaliteit, wat een relaxte sfeer op de werkvloer creëert. De arbeidsmarkt komt overeen met Nederland maar is toch nét weer iets anders. Flexibiliteit en balans worden hier enorm gewaardeerd, en informele werkomgevingen zijn eerder regel dan uitzondering. Binnen veel bedrijven zie je de invloeden van de Maori-cultuur terug, niet alleen om deze te behouden, maar ook om dit te omarmen als een integraal onderdeel van de nationale identiteit, erg interessant dus!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten over de stage mogelijkheden in Nieuw-Zeeland? Kom dan langs bij ons op kantoor in Breda, bezoek een (online) infosessie of plan een gratis oriëntatiegesprek in. Ons team staat klaar om jou te helpen met een onwijs gave stage in Nieuw-Zeeland.

Stage in Nieuw-Zeeland

Een stage in het prachtige Nieuw-Zeeland is een ervaring die je nooit meer zult vergeten! Gedurende je stageperiode groei je niet alleen professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Naast het opdoen van waardevolle ervaringen, geniet je van de unieke levensstijl en het avontuurlijke landschap dat Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Hieronder vind je alle belangrijke informatie over het stagelopen in Nieuw-Zeeland. Neem een kijkje bij onze algemene informatie over onze stagebegeleiding, beschikbare studierichtingen en benodigde vereisten.

Loader image

Een comfortabele accommodatie is essentieel voor een geslaagd verblijf in Nieuw-Zeeland, en ons team staat klaar om je hierbij te helpen. In samenwerking met onze partner bieden wij studentenverblijven aan in Wellington en Auckland, waar je samenwoont met andere internationale studenten. Of je nu de voorkeur geeft aan een gedeelde kamer voor een gezellige sfeer of een privé kamer voor meer privacy, wij hebben de juiste optie voor jou. Neem contact met ons op om je accommodatie te regelen, nadat je stage geregeld is. Geef daarbij aan hoe lang je wilt verblijven en of je graag met een vriend(in) of klasgenoot wilt samenwonen.

Voor een stage in Nieuw-Zeeland is een 'Working Holiday' visum vereist, met kosten van ongeveer €140, met dit visum kan je 12 maanden in Nieuw-Zeeland reizen, werken en studeren. Je hebt een geldig paspoort nodig om het visum aan te vragen, dit paspoort moet nog minimaal 3 maanden geldig zijn op het moment dat je vertrekt uit Nieuw-Zeeland. Zodra je stage geregeld is, kun je het visum aanvragen via deze officiële website  van de Nieuw-Zeelandse overheid. Wij raden aan om dit op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 uur te doen, zodat je direct bij ons terecht kunt voor eventuele vragen. Zorg ervoor dat je nauwkeurig je gegevens invult en controleer regelmatig je e-mail, inclusief je spamfolder, voor updates over je visumaanvraag.

*We adviseren alle voorwaarden nog goed door te nemen op de hierboven genoemde websites van de Nieuw-Zeelandse autoriteiten.

De kosten van een stagepakket verschillen per bestemming:

  • Stage Malta: €745,-
  • Stage Ierland: €995,-
  • Stage Australië: €1.095,-
  • Stage Nieuw-Zeeland: €1.095,-

Ga helemaal voorbereid op reis. Ons advies is gratis, maar de kosten voor accommodatie, verzekeringen, vliegtickets, taalcursussen en startpakketten zijn niet inbegrepen in het stagepakket. Wij staan voor je klaar om je te adviseren over vliegtickets en verzekeringen. Bovendien kunnen we je vaak helpen bij het vinden van een geschikte accommodatie op jouw bestemming.

Wil je je taalvaardigheden nog even opfrissen voordat je vertrekt? Geen probleem! Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte taalcursus. Zo ga je met een gerust hart en goed voorbereid op pad!

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat

Een gesprek starten

Hallo! Klik hieronder op een van onze afdelingen om te chatten op WhatsApp

Onze afdelingen antwoorden meestal binnen een paar minuten binnen de reguliere werktijden.