fbpx

Stage op Malta

Kies voor een stage op Malta

Ben je op zoek naar een zonnige bestemming voor je stage, niet te ver van huis? Dan is een stage op Malta perfect voor jou! Malta, een prachtig eiland in de Middellandse Zee, biedt een ideale mix van zon, zee en cultuur. Met Engels als voertaal is het de ultieme bestemming voor jouw buitenlandse stage. Op Malta kun je niet alleen genieten van het heerlijke weer, ongeveer 7 maanden per jaar(!), maar ook van de rijke geschiedenis en de prachtige natuur. Verken de oude steden zoals de hoofdstad Valletta, bezoek prehistorische tempels, ontspan op het strand en ontdek de heerlijke Maltese keuken.

Stagemogelijkheden op Malta

Het unieke aan Malta is dat je hier al vanaf 2 weken stage kunt lopen! Mocht dit tijdsbestek te kort voor je zijn, geen probleem, want je kunt tot maximaal 52 weken stage lopen op dit prachtige eiland. Malta is enorm populair onder onze studenten, waardoor we de afgelopen jaren veel waardevolle connecties hebben opgebouwd in alle studierichtingen. Van kleine tot middelgrote erkende stagebedrijven. Of je nu geïnteresseerd bent in Zorg & Welzijn, Retail, Toerisme, Hotellerie, Events, of Media, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomstage op Malta. Ook bieden we de mogelijkheid voor een duo-stage, voor als je graag met een klasgenoot wilt gaan. Laat ons weten wanneer jij wilt stagelopen, wij regelen de rest! Neem nu contact met ons op om jouw zoektocht te starten.

Highlights Malta

  • 7 maanden zomer
  • Engelssprekend
  • Duo stages mogelijk
  • Alle studierichtingen
  • Populaire bestemming voor studenten
  • Een ultiem vakantiegevoel
  • Kansen in snelgroeiende industrieën

Waarom stage lopen op Malta met Information Planet?

Waarom Malta

Vitamine D gegarandeerd!

  • Ultiem vakantiegevoel.
  • Gemiddeld 7 maanden zon per jaar.
  • Populaire bestemming voor studenten.
  • Mogelijkheid voor een duo-stage.
  • Van 2 tot 52 weken stage lopen.
  • Verbeter je Engelse taalvaardigheid.
  • Stagemogelijkheden in alle richtingen.

Ervaar de magie van Malta

Wil je een geweldige stage-ervaring in het buitenland? Malta biedt een unieke mix van cultuur, geschiedenis en zonovergoten stranden, allemaal op een steenworp afstand van elkaar. Maltezers leven een levensstijl van 'live and let live', waar werk en plezier naadloos samengaan. Een stevig ontbijt is de perfecte start van een productieve werkdag, terwijl de lunchpauzes vaak worden benut om te genieten van lokale delicatessen in schilderachtige cafés langs de kust.

 

Op Malta, de favoriete bestemming onder studenten, maak je snel vrienden. In het weekend kun je genieten van leuke wateractiviteiten of een pittoresk dorpje in de buurt bezoeken. Laat Malta jouw podium zijn voor een onvergetelijke stage ervaring, waar elke dag nieuwe ontdekkingen en een warm welkom op je wachten.

Wil jij graag jouw stage plannen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op, bezoek een infosessie of plan een gratis oriëntatiegesprek in! Op basis van jouw wensen en voorkeuren, regelen wij een stage op Malta.

Stage op Malta

Een stage op Malta is een onvergetelijke ervaring! Tijdens jouw stageperiode leer je niet alleen veel over je vakgebied, maar ook over jezelf. Je krijgt de kans om volledig ondergedompeld te worden in een nieuwe werkcultuur en om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Naast de waardevolle ervaring die je opdoet, zul je ook genieten van het heerlijke klimaat en de gezellige stranden en dorpjes op Malta. Hieronder lees je alles wat je moet weten over stage lopen op Malta. Bekijk hier de algemene informatie over onze stagebegeleiding, studierichtingen en eisen.

Loader image

Eenmaal in Malta voor je stage, vraag je je af: waar ga ik wonen? Een goede accommodatie is cruciaal voor een aangenaam verblijf, en ons team staat klaar om je daarbij te helpen. In samenwerking met onze partners op Malta bieden wij appartementen of een verblijf bij een gastgezin aan. Je persoonlijke voorkeuren vormen het uitgangspunt bij het zoeken naar geschikte huisvesting.

Je bent als student zelf verantwoordelijk voor het regelen van de accommodatie, wij helpen en informeren je graag over de mogelijkheden die onze partners aanbieden. Let op: accommodatie kan pas worden geboekt nadat je stage is geregeld. Geef bij ons aan hoelang je wilt verblijven en of je graag een verblijf met een vriend(in) of klasgenoot wilt delen. Onze partner zal je vervolgens een aanbod doen en zorgt voor alle boekingen en planning, waarbij de beschikbaarheid in drukke periodes kan variëren.

Als Nederlandse staatsburger heb je geen visum nodig voor een stage in Malta aangezien dit binnen Europa valt.

De kosten van een stagepakket verschillen per bestemming:

  • Stage Malta: €745,-
  • Stage Ierland: €995,-
  • Stage Australië: €1.095,-
  • Stage Nieuw-Zeeland: €1.095,-

Ga helemaal voorbereid op reis. Ons advies is gratis, maar de kosten voor accommodatie, verzekeringen, vliegtickets, taalcursussen en startpakketten zijn niet inbegrepen in het stagepakket. Wij staan voor je klaar om je te adviseren over vliegtickets en verzekeringen. Bovendien kunnen we je vaak helpen bij het vinden van een geschikte accommodatie op jouw bestemming.

Wil je je taalvaardigheden nog even opfrissen voordat je vertrekt? Geen probleem! Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte taalcursus. Zo ga je met een gerust hart en goed voorbereid op pad!

Wij beantwoorden graag je vragen

Kom naar één van onze infosessies of log in bij één van onze online webinars. Wij geven je alle informatie de je nodig hebt en daarnaast is er genoeg tijd om je vragen te stellen en jouw plannen met ons te bespreken.

Met een vrijblijvend persoonlijk gesprek kom je er snel achter hoe wij jou kunnen helpen. Wat past het beste bij jou? En wat zijn jouw concrete mogelijkheden?

service@informationplanet.nl

085 222 4140 (maandag t/m vrijdag)

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat

Een gesprek starten

Hallo! Klik hieronder op een van onze afdelingen om te chatten op WhatsApp

Onze afdelingen antwoorden meestal binnen een paar minuten binnen de reguliere werktijden.